Kwaliteit

In 1997 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Leiden. Inmiddels ben ik geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog en cognitief gedragstherapeut.

Ik ben gespecialiseerd in neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Ik ben geregistreerd als BIG-Gezondheidheidszorgpsycholoog (BIG registratienummer 69058009225), psycholoog-NIP, lid van en opgenomen in het kwaliteitsregister van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt), lid van het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Hypnose (Nvvh). Sinds maart 2010 ben ik opgenomen in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Vereniging van Psychosociale Oncologie (NVPO). Tevens ben ik gespecialiseerd in de psychosociale gevolgen van hart- en vaatproblematiek.

Ik ben gekwalificeerd als Supervisor VGCt (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie). Tevens ben ik praktijkopleider, werkbegeleider en supervisor van de post-doctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog

. Om de kwaliteit van mijn werk te kunnen waarborgen, volg ik regelmatig trainingen en cursussen en bezoek ik congressen. Vanzelfsprekend houd ik de literatuur van mijn vakgebied bij.

Voor meer informatie over kwaliteitscriteria, beroepscode en klachtenregeling verwijs ik u naar bovenstaande websites.

Klik hier voor ons kwaliteitsstatuut.

WIj verwerken uw gegevens met grote zorgvuldigheid. Indien u meer wilt weten klik op het privacystatement.