Kwaliteit

Onze regiebehandelaar Maria Kalogridi is in 1997 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Leiden. Zij is geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog, cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCt.

Ze is gespecialiseerd in neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Ze is geregistreerd als BIG-Gezondheidheidszorgpsycholoog (BIG registratienummer 69058009225), psycholoog-NIP, lid van en opgenomen in het kwaliteitsregister van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt), lid van het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP), lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Hypnose (Nvvh). Sinds maart 2010 is zij opgenomen in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Vereniging van Psychosociale Oncologie (NVPO). Tevens is zij gespecialiseerd in de psychosociale gevolgen van hart- en vaatproblematiek.
Zij is gekwalificeerd als Supervisor VGCt (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie). Tevens is zij praktijkopleider, werkbegeleider en supervisor van de post-doctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.

Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen, volgen wij regelmatig trainingen en cursussen en bezoeken wij congressen. Vanzelfsprekend houden we de literatuur van het vakgebied bij.

Voor meer informatie over kwaliteitscriteria, beroepscode en klachtenregeling verwijzen wij ik u naar bovenstaande websites.
Klik hier voor ons kwaliteitsstatuut.
Wij verwerken uw gegevens met grote zorgvuldigheid. Indien u meer wilt weten klik op het privacystatement.